SLA LEIDEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 152 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Leiden. Meer weten? Ontdek meer

26 mrt 2024 om 11:58 Op de eigen site staan meer producten dan op thuisbezorgd. De chocoladeballetjes staan met 3 op de foto, maar er kwam er 1 uit het zakje rollen. Ik wilde graag de warme bowl, maar kreeg een koude salade. Verder prima.
16 mrt 2024 om 21:56 Prima, goede ervaring
23 feb 2024 om 21:19 Eten was goed maar duurde bijna 2,5uur voordat het eten kwam :(
23 feb 2024 om 16:21 Waardeloos. Ik moest maar liefst twee uur en twintig minuten op mijn eten wachten. Het klokje waarmee ze aangeven hoe lang het nog duurt, werd continu aangepast. Het eten was natuurlijk koud. De hoeveelheid eten en de smaak waren wel goed.
12 feb 2024 om 0:59 Bestelling op tijd, koude soep, de wrap viel van ellende uit elkaar en ook koud, jammer, want de smaak was wel oke
23 jan 2024 om 21:38 De bestelling was 1 uur te laat. Toen ik wilde bellen was de zaak al gesloten. Ik ging er vanuit dat de bestelling niet meer zou komen (21:00u!). Kwam ze alsnog met een kapotte zak, koude soep, en geen (maar wel betaalde) smoothie.
19 jan 2024 om 20:00 The kids bowl comes without dressing and tasted very bland. The Gado gado salad is definitely not my favorite. I am always a big fan of ‘SLA’ but tonight I got a bit disappointed. Also delivery took 30minutes longer than promised.
18 jan 2024 om 21:03 Very good
9 jan 2024 om 20:36 Positief verrast! Lekker eten
8 jan 2024 om 16:17 Great food. Very late delivery.
30 dec 2023 om 20:27 Amazing food! The freshness and the flavours were amazing!
27 dec 2023 om 22:59 Het duurde zo ontzettend lang. Had toen al geen honger meer.